Bemutatkozás

Rólam

Adminisztratív területen kezdtem dolgozni, majd újságíró, munkatárs voltam tizenkét évig egy nagy lapkiadó vállalatnál, ez volt számomra az "álommunkahely". Innen az átszervezések után visszatértem az adminisztrációhoz, voltam asszisztens, kulturális területen koordinátor, irodavezető. Közben írtam is, több antológiában szerepelnek novelláim, 2010-ben pedig megjelent a novelláskötetem - mert az írás szeretete örök maradt. Erre a kötetre máig büszke vagyok. És, hogy ne maradjak betűk nélkül, nemrég felkérést kaptam két on-line magazintól is, ahol rendszeresen jelennek meg írásaim. Viszont, az élet visszaterelt az emberek felé, az emberi viselkedés újra megfogott, érdekelni kezdett - mint fiatalon, amikor pszichológus szerettem volna lenni. Ezért 2016-ban elvégeztem a Tiszta Forrás Intézet Önismereti konzulens 2+1 éves képzését, 2020-ban pedig OH-kártya instruktor is lettem.

Még ebben az évben találtam rá a művészetterápiára és olyannyira megérintett, hogy beiratkoztam az MMSZKE (Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület) művészetterapeuta képzésére, amelyet sikeresen elvégeztem. Úgy érzem, újra megtaláltam azt a hangulatot, közeget, jó érzést, amit a lapkiadónál, a szerkesztőségben átéltem és ehhez jött még annak a vágynak a beteljesülése, hogy emberekkel foglalkozom. Akikkel együtt haladunk, lépkedünk előre egy olyan úton, amely mindannyiunk számára mutat új lehetőségeket, erőforrást ad, inspirál, segít az önismeretben és kiteljesíti a kreativitásunkat.
Ez az út sokszor rögös, vannak benne buktatók, sőt, néha meg is kell állni, pihenni. Azonban az, hogy egyáltalán rálépünk, hogy el merünk indulni, önmagában érték.
A végén pedig, visszanézve az út elejére, átgondolva a folyamatokat, a nehézségeket - de az örömöket is - vár a jutalom.
Magunktól - magunknak.