Júniustól havonta egyszer, nyitott, online művészetterápiás csoportba várom szeretettel az érdeklődőket!

A csoportot ajánlom azoknak, akik kipróbálnák, milyen egy művészetterápiás alkalom, azoknak, akik kicsit aktívan kikapcsolódnának - úgy, hogy ezt a két órát önmagukra szánják. Ajánlom azoknak, akik kíváncsiak mások meglátásaira és szívesen megosztják a többiekkel a sajátjukat is.

A terv szerint minden hónapban lesz majd egy fő, indító témánk - amely persze változhat is, ha a jelentkezők azt  szeretnék.
A havi csoport időpontját, aktuális témáját, a Zoom linket mindig előre kiírom majd itt, a honlapon, a Színe szív - és minden, ami művészetterápia Facebook csoportban, valamint a Színes szív művészetterápia Facebook oldalán is.

A csoport nyitott, éppen ezért akár csak egy-egy alkalomra is lehet csatlakozni!

Első témánk a nyár, a június lesz, és minden, ami ehhez kapcsolódhat, kötődhet akár pozitív, akár negatív formában. Ezen kívül természetesen helyet kap mindaz, amire a csoporttagok asszociálnak vagy esetleg új témaként megjelenik.

Mivel művészetterápiás alkalomról van szó, a résztvevőktől annyit kérek, hogy egy (A4-es) lapot, némi színest (ceruza, filctoll, zsírkréta, festék, pasztellkréta, stb.), ami otthon van, vagy amivel dolgozni szerettek, készítsetek majd ki.

Fontos: a részvételhez semmilyen művészeti ágban sem előképzettséggel, sem semmilyen tehetséggel, tudással nem kell rendelkezni!

Az online csoportot a Zoom felületén tarjuk, a júniusi belépési link az alábbi:
Színes szív művészetterápia - június
Jun 20, 2024 18:00 Budapest
Join Zoom Meeting:
https://us06web.zoom.us/j/83377705768?pwd=QXCxYHhG3QKzShJ7JnuK62NhAxg3kk.1

Meeting ID: 833 7770 5768
Passcode: 356951

Az első alkalom időpontja: 
2024. június 20., csütörtök, 18:00 óra

Időtartama: 2 x 55 perc, közte 10 perc szünet.

Ára: A csoport díjazása önkéntes és adomány jellegű - aki az alkalom után dönt, hogy pénzbeli adományt adna, számára bankszámlaszámot küldök majd.

Jelentkezni, részvételi szándékot jelezni itt tudtok:
https://www.szines-sziv.hu/lepj-velunk-kapcsolatba/

(Maximális létszám: 8 fő. A jelentkezés egyetlen feltétele a betöltött 18. életév.)

Párdi Petra
Színes szív művészetterápia
szines.sziv.muveszet@gmail.com
Telefonszám: +36 204710222